Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Μαθητές του Ραλλείου και της Ιωνιδείου Πειραιά διεκδικούν παγκόσμια διάκριση στη ρομποτική



Μαθητές του Ραλλείου και της Ιωνιδείου Πειραιά διεκδικούν παγκόσμια διάκριση στη ρομποτική
Πειραιώτες είναι οι μαθητές που διεκδικούν την πρωτιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής που διεξάγεται, από τις 15 έως και τις 17 Νοέμβριου, στηΤζακάρτα της Ινδονησίας.
Συγκεκριμένα, δύο σχολεία του Πειραιά, το Ράλλειο Πειραματικό Γυμνάσιο και το Πειραματικό Γενικό Λύκειο της Ιωνιδείου σχολής, θα  εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο παγκόσμιο αυτό πρωτάθλημα. Υπογραμμίζουμε πως στο παρελθόν έχουν ήδη διακριθεί, αφού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις.
Οι μαθητές αυτή την περίοδο βρίσκονται σε διαδικασίες αναχώρησης με  μόνο στόχο   τους να κατακτήσουν την παγκόσμια διάκριση και να κάνουν την χώρα μας αλλά και την πόλη του Πειραιά υπερήφανες!

Ο Υπουργός Παιδείας αφού συνεχάρη τους λαμπρούς μαθητές έστειλε το δικό του μήνυμα για καλή επιτυχία στο οποίο επισήμανε:

Καλή Επιτυχία στα σχολεία της πόλης μας, το Ράλλειο ΠειραματικόΓυμνάσιο και το Πειραματικό Γενικό Λύκειο Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, που αναχωρούν για τη Τζακάρτα της Ινδονησίας, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής, που διεξάγεται από 15 έως 17 Νοεμβρίου. 
Τα σχολεία αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια, καθώς έχουν ήδη κατακτήσει τις πρώτες θέσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής και διεκδικούν πλέον την παγκόσμια διάκριση